СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

ВЕЧІР-ЗУСТРІЧ "ДІАЛОГ ДВОХ ПОКОЛІНЬ"

              
                Ми живемо у найнапруженіший час історії незалежної України. В умовах війни на Сході України, економічної кризи, реформування держави та боротьби з корупцією сьогодні , як ніколи раніше на нашій пам’яті, загострилися питання патріотизму, виховання громадянської і національної самосвідомості. Суворі випробування змусили багатьох з нас по-новому поглянути на історію держави, усвідомити власне ставлення до рідної країни.

         В таких умовах виховання патріотизму молодого покоління також отримує нове звучання. Суспільство повертається обличчям до історії і культури країни, молодь все більше намагається спілкуватись українською мовою, читати українські книжки.


         Але щоб надихнути новим життя просвітницьку діяльність, бібліотекам потрібно обирати нові форми і методи роботи, що зможуть об’єднати громаду навколо книгозбірні, підвищити активність мешканців, налагодити діалог.
         Саме з такою метою в читальній залі Воловецької районної бібліотеки відбувся  вечір - зустріч "Діалог двох  поколінь" -  захисників Вітчизни, тих, хто пройшов Афганістан, Сирію, Єгипет, Югославію та  учасників  антитерористичної операції. На зустріч із учнями Воловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів прийшли воїни - афганці Алешковський О.Л., Королевич В.І., воїни АТО Солкуп В.В.,Райчинець І.В.Кістеньов М.В., священник православного Свято-Вознесенського храму о.Роман, переселенець Татаренков М.О., волонтерка Наталія Щербей.
         Всі присутні з цікавістю слухали спогади капітана Алешковського О.Л. Він закликав  молоде  покоління  бути патріотами,  тому що в їх руках майбутнє країни.
         У своєму виступі учасник АТО В.В.Солкуп сказав, що дивлячись на нинішнє становище нашої країни, впевнені, що немає такого українця, який би не бажав миру і спокою Україні. Весь народ нашої держави об´єднався нині проти російського агресора. Багато чоловіків та жінок мужньо захищають кордони нашої країни. Словом, кожен із нас всіма силами намагається підтримати воїнів своєї держави.
         До масового заходу в читальній залі була розгорнута книжкова виставка «Українці - нація героїв».
         Під час вечора звучали пісні про Афганістан, Небесну Сотню у записі та у виконанні Івана Мадяра.
        
























        
        
        






Немає коментарів:

Дописати коментар