СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

понеділок, 17 серпня 2015 р.

ПРОГРАМА МАСОВИХ ЗАХОДІВ У БІБЛІОТЕЧНИХ УСТАНОВАХ РАЙОНУ ДО ДНЯ ПРАПОРА ТА ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Шановні Воловеччани та гості Воловця !
 В рамках святкування Дня Прапора та Дня Незалежності України та з метою національно-патріотичного виховання громадян, в бібліотечних закладах району протягом тижня відбудеться ряд масових заходів. Воловецька районна бібліотека запрошує відвідати та взяти участь в масових заходах:

18.08.2015 р. - Книжкова виставка «Велична і свята моя рідна Україна!»
Воловецька районна бібліотека для дорослих 20.08.2015 року (читальний зал).
 10.00 год. – Виготовлення вітальних листівок  учасникам АТО.
 12.00 год. – Година державності «Краю милий, моя Україно». Зустріч з учасниками АТО.
  13.00год. -  Мастер – клас по плетінню маскувальної сітки.
21.08.2015 року  з 10.00 год до 15.00 год.
  Відкрита екскурсія до історико-краєзнавчого музею «Воловецька минувшина», де представлено митцями Воловеччини документальні, літературні, творчі та художні роботи, присвячені історії формування української державності, боротьбі Українського народу за незалежність своєї держави, вшануванню пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України.  
22.08. 2015 року  12.00год.
Інтернет – центр Воловецької районної бібліотеки .
Перегляд документального фільму, присвяченого історії державотворення та боротьби за незалежність України, подіям в Україні та учасникам АТО "Неоголошена війна. Щоденник пам'яті". 
Цього тижня в бібліотеках району для відвідувачів проводяться інформаційно-просвітницькі заходи та заходи із виховання патріотизму і поваги до державних символів України. Зокрема:  
В Гукливській сільській бібліотеці  пройде цикл масових заходів :  -    оформлено книжкову виставку «Омріяна віками Незалежність»
19.08. бібліотека запрошує на поетичний вернісаж «Це моя Україна, це моя Незалежність»;
21.08. Інформаційна година «Історія та цінність Незалежності  України»
20.08. В Кічернянській та Канорській сільській  бібліотеках відбудуться літературно-музичні композиції "Свобода держави на щастя народу" та "Україно моя, я для тебе на світі живу".
 22.08..В Скотарчанській та Щербовецькій бібліотечних закладах місцеві дітлахи візьмуть  участь у вікторинах "Україна - серцю рідна" та "Прапор України повіває, синьо-жовтим златом сяє". Тематичну бесіду "Прапор - це одна Україна" проведено в Вербязькій сільській бібліотеці.
20.08. В Підполозянській сільській бібліотеці виставка – заклик «Живи й процвітай, Україно, моя , для миру, для щастя, любові й добра»;
23.08. Історично-патріотична година: «Вірю в майбутнє твоє Україно»
18.08. У бібліотеці с.Лази розгорнуто книжкову виставку «Незалежність – символ національної гідності» 
22.08. Інформаційна година «Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться, живе »











Немає коментарів:

Дописати коментар