СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

пʼятницю, 1 червня 2012 р.

Вітання з Днем Захисту дітей


ВІТАННЯ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ

 ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

ДОРОГІ ЮНІ ДРУЗІ!
Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій.
У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей.
Вітаючи зі святом, зичимо  вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.
Але не забувайте, що ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.
Водночас це свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Усміхнені личка, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук - це те, задля чого ми живемо. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним - всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість - святий обов'язок кожного з нас.
Бажаємо  вам, дорогі діти, вашим батькам, дідусям та бабусям міцного здоров'я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!
З найщирішими побажаннями  колективи Воловецької районної  бібліотеки для дорослих та районної  бібліотеки для дітей


Немає коментарів:

Дописати коментар