СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

вівторок, 19 квітня 2016 р.

ЕКОЛОГІЧНА ГОДИНА

«Бережіть, примножуйте природу для нас і для майбутнього народу»

                                         Все на землі, все треба берегти:
І птаха, й звіра, і оту травинку.
Не чванься тим, що цар природи ти,
Бо врешті, ти – лише її частинка.

         Бережіть, примножуйте природу для нас і для майбутнього народу.
Одним із основних напрямків роботи Жденіївської селищної бібліотеки є екологічне виховання користувачів, формування у них екологічного світогляду. Наша книгозбірня спільно з працівниками Жденіївського лісництва провела екологічну годину, приурочену Дню Землі, мета якої привернути увагу підростаючого покоління на екологічні проблеми сьогодення. Учасниками зустрічі  «Бережіть, примножуйте природу для нас і для майбутнього народу» стали учні місцевої школи, помічник головного лісничого Владислав Реслер. Гість зустрічі наголосив про важливість свята, яке має на меті об’єднати людей планети щодо захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу людей до проблем екології нашої планети.
         До екологічної години в читальній залі була оформлена книжкова виставка еко-інсталяція «Треба природу любити, без неї людина не може прожити».
         Райчинець Ігор, Русин Аліна, Євгенія Тербан і інші учні активно відповідали на запитання вікторини «Природа просить допомоги», яку для них підготувала завідувачка Жденіївської селищної бібліотеки Надія Ковач.
         В процесі надзвичайно пізнавальної зустрічі діти дізналися багато нового, цікавого та корисного про світ, в якому ми живемо.

                                                                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар