СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

пʼятницю, 28 лютого 2020 р.

З Кобзарем у серці

Шевченкова весна
І знову Шевченкова весна приходить  на нашу землю. Уже минає 206-й  рік з дня народження Великого Кобзаря, але його мудре слово залишається актуальним та пророчим і сьогодні. Тарас Шевченко — своєрідний національний оберіг. Важко уявити себе у нашій національній культурі без його творів. Сотні, тисячі діячів підносили і возвеличували перлину духовної спадщини України — «Кобзар» Т. Г. Шевченка. Крізь століття геніальний поет залишається народним з усіх великих українських митців пера. А його поезія стала єдиною, неповторною та пророчою для всього українства.


На Воловеччині завжди шанували та шанують велета духу, великого сина українського народу Тараса Шевченка. Цей рік також не став винятком.
    Воловецька районна бібліотека для дорослих запрошує переглянути книжково-ілюстративну виставку, яка розгорнута  в читальній залі
«Весна починається з Шевченка».



 Для виставки підібрано літературу, що розкриває творчий та життєвий шлях Тараса Григоровича, його спадок як письменника,  майстра пензля, мислителя і борця за волю України.
         Книжкова виставка призначена допомогти користувачам бібліотеки глибше усвідомити суспільну й художню цінність Шевченкового Слова, поглибити знання про його коротку, трагічну, але в той же час і величну долю та стати інформаційним приводом для зміцнення рівня національної самосвідомості.
Запрошуємо всіх до перегляду.
         
        










Немає коментарів:

Дописати коментар