СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

вівторок, 20 листопада 2018 р.

ОГОЛОШЕННЯ


                В історії України було багато трагічних періодів та подій. В наш час в історію увійшла ще одна подія – Майдан, який змінив нашу державу та наш народ і наше життя.
         В такі трагічні періоди завжди на захист своєї землі, своєї держави ставали кращі представники українського народу. Борців Майдану об’єднало бажання жити у вільній країні, з справедливим та світлим майбутнім. За ці ідеали на Майдані пролилася кров. Так з’явилася Небесна сотня – це патріоти, які віддали життя за свої переконання. І тепер для народу України є святим обов’язком гідно вшановувати Героїв.


         День Гідності та Свободи відзначається 21 листопада – у день початку подій, які стали для України історичними : Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
         Події останніх років ставлять перед бібліотеками завдання : патріотичне виховання підростаючого покоління. Готуючись до відзначення Дня Гідності та Свободи в читальній залі Воловецької центральної районної бібліотеки для дорослих  експонується книжкова виставка - пам'ять під назвою «Події, що змінили долю України».
         Ми працюємо з 8.00 - 17.00 год. кожного дня.
         Субота з 10.00 - 16.00 год.
         Неділя - вихідний.


Немає коментарів:

Дописати коментар