СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

четвер, 25 серпня 2016 р.

ВУЛИЧНИЙ ПРОБІГ ТА ПІДСУМКИ КОНКУРСУ - ПОРОБОК ДО 25-РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

                  Хвиля патріотизму, що піднялася в нашому суспільстві бентежить до сліз. Й коли бачиш дітей та юнь у вишиванках, віночках, навіть з манікюром у національних кольорах, коли ініціативи йдуть не зверху від дорослих, а від самих дітей та підлітків, через соціальні мережі, напряму через спілкування, розумієш та віриш, що у нашої країни велике майбутнє.
         В цей нелегкий для нашої країни час дуже важливо, щоб кожен з нас незалежно від віку був справжнім патріотом, відчув свою належність до українського народу. Саме від нашої духовної єдності зараз залежить майбутнє нашої країни і навіть саме її існування.
         Напередодні найважливіших свят нашої країни – Дня Державного Прапора України та  Дня Незалежності – користувачі районної бібліотеки організували вуличний  пробіг під вигуки : «Ми нація єдина - твої ми діти Україно! Ми нація єдина - єдина Україна!».


         Напередодні Дня незалежності України Воловецька районна бібліотека для дорослих оголосила конкурс поробок «Краса та велич символів державних».
         Потрібно було зробити Герб та Прапор держави з незвичних матеріалів та у різних техніках.
         Конкурс тривав з 20 липня до 20 серпня 2016 року.
         На конкурс було  подано понад 60 поробок символів України.         Застосовувалися різні  техніки у виконанні конкурсних робіт: розпис, торцювання, квілінг, паперопластика, вишивання нитками, бісером та інші.
         22 серпня було підбито підсумки  конкурсу.
         Членами  журі  конкурсу були :  головний спеціаліст відділу культури і туризму Воловецької РДА Повідайчик Н.М., методист районного будинку культури  Мадяр І.В., завідувачка бібліотекою  села Лази Мвлильо Л.І.     
         За результатами оцінювання робіт визначені найкращі роботи :
І місце:
-   Завадяк Антоніна - Верхні Ворота, яка презентувала свою роботу та виконала авторський вірш «Я дякую Богу» та пісню.
ІІ місце:
-  Лапко Мирослава - Канора, яка виконала свої авторські вірші.      
- Фельбаба Антоніна - Підполоззя, прочитала вірш М.Лакатош «Ціна перемоги».    
ІІІ місце:
- Тербан Євгенія - Жденієво.      
-  Зін Анюта та Патяник Ірина - Воловецька ДШМ (керівник - викладач Грига М.В.).
         Переможців конкурсу нагороджено почесними Грамотами. На завершення конкурсу відбувся святковий концерт за участю Івана Мадяра, у виконанні якого прозвучали українські пісні.
         До Дня Державного Прапора України та 25-річчя незалежності України в усіх бібліотечних закладах району пройшли масові заходи.



























Немає коментарів:

Дописати коментар