СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

середу, 27 квітня 2016 р.

Акція «Верхні Ворота читають дітям» крокує нашим селом!

Пробуджувати  інтерес до читання  всіма доступними методами  намагаються  працівники сільської книгозбірні. Акція «Верхні Ворота читають дітям»  вже третій рік поспіль  залучає до пропаганди читання серед  підростаючого покоління відомих жителів нашого села.  На прохання бібліотекарів відгукнувся протоієрей православної церкви Різдва Пресвятої Богородиці о. Іоанн Сличко.   У своєму напруженому  щоденному графіку він зумів знайти час,  щоб разом з бібліотекарями відвідати Верхньоворітський ДНЗ.


За умовами акції   книгу слід подарувати.  о. Іоанн за власні кошти придбав   і  подарував сільській бібліотеці православний журнал для дітей «Божа нивка» та  книгу «Таємниця твоєї душі» - вибрані християнські оповідання й притчі для сім’ї та школи з дарчим написом : «Цю книгу - дарунок для духовної користі дітей - односельчан села Верхні Ворота дарую сільській бібліотеці. Завжди читайте її радістю! З повагою до всіх односельчан протоієрей Іоанн Сличко». 26 квітня 2016 року  о. Іоанн презентував збірку для вихованці та  працівників ДНЗ. Оповідання Василя Сухомлинського «Красиві слова і красива справа» з цієї збірки  з цікавістю слухали всі присутні.

Вихованцям дошкільного закладу священнослужитель подарував книгу «Світлинка». Автор -   В.А.Бахревський,   видана в м. Львові, з дарчим написом «В дарунок Верхньоворітському ДНЗ для духовного виховання діточок. З повагою до всіх односельчан протоієрей Іоанн Сличко».



        






Немає коментарів:

Дописати коментар