СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

вівторок, 22 березня 2016 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ МУЗИЧНОЇ ЗБІРКИ "КОЛИ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА"

        До Всесвітнього дня поезії 21 березня о 13.00 в Воловецькій районній бібліотеці відбулася  презентація  музичної збірки «Коли закінчиться війна». Композитор - Анатолій Селехман  автори слів - Валентина Костьо та Світлана Кедик із Виноградова. Музика слова звучала в поєднанні з мелодіями у виконанні члена національної ліги композиторів України, лауреата пісенних конкурсів  Ігоря Середи. В переліку музичних творів альбому 14 пісень, 7 з яких - лірика кохання: «Бойовому другу», «Война ведь злая штука»,«Коли закінчиться війна», «Лист на війну», «Невірний», «Пароль», «Пізно», «Ти падав у небо», «Фронтові квіти», «Чаша Бога», «Я божеволію», «Я буду з тобою», «Я йду», «Уйду». Пісні звучали як у авторському виконанні так і в записі.


         Прекрасним доповненням цієї зворушливої зустрічі - презентації став виступ  поетеси Волошин М.В., батька молодого поета Івана Рудого Романа Івановича, який подарував бібліотеці  книгу «АКВА-РИМИ" та   поезії  Володимира Сачка,  зачитав поезію, присвячену  подіям в Україні, зокрема Н.Савченко, На свято завітали молоді поети і читці, які читали власні вірші, це  учениця 9-го класу Воловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Лукачко Тетяна. І нехай, це її перші спроби, проте – написані від душі.
         З нагоди Всесвітнього дня поезії в бібліотеці функціонувала  книжкова виставка „ЧАРИ КОХАННЯ». Шанувальники поетичного слова знайшли  тут збірки відомих українських поетів Тараса Шевченка, Лесі Українки, Івана Франка, Степана Руданського, Василя Симоненка, Ліни Костенко, Бориса Олійника, познайомились з місцевими поетами  та  творчим доробком молодих авторів Воловеччини.    Всі бажаючі переглянули  бібліотечну  виставку і поринули у чарівний  світ Поезії.
         Добірку пісень альбому "Коли закінчиться війна", можна знайти та послухати на сайті Воловецької селищної ради в рубриці  "Таланти нашого краю" та в «Youtube».



 Композитор А.Селехман та виконавець пісень І.Середа


 Співає Ігор Середа
 Виступ А.Селехмана
 Вітання від поетеси Магдалини Волошин

 Виступ Рудого Р.І.
 Тетяна Лукачко читає вірш, присвяченим героям АТО
Роман Іванович дарує книгу "АКВА-РИМИ"
завідувачці районною бібліотекою Надії Роман
 Користувачі книгозбірні Біла Я.Ф. та Біла Т.І.
А. Селехман і  Р.Рудий











Немає коментарів:

Дописати коментар