СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

середу, 16 березня 2016 р.

ОГОЛОШЕННЯ

         Поезія… Таке коротке і змістовне слово! Вона і втішить, і пригорне, і приголубить. Поетичне слово здатне проникати в таємниці людської душі, закликати людину мислити образами, допомагає спілкуванню, розширює кругозір. Поезія - це музика душі. Проте відчувати цю музику, пройматися нею, пробуджуючи в глибинах власної душі найпотаємніше, непросто.

                Всесвітній день поезії — свято, яке відзначається щороку 21 березня, в день весняного рівнодення, коли світ після зимової сплячки пробуджується від перших подихів весни, коли серце співає, коли на папір лягають найсокровенніші рядки…
         Саме в цей день Воловецька районна бібліотека для дорослих запрошує на презентацію музичної збірки «Коли закінчиться війна». Композитор - Анатолій Селехман із Воловця, автори слів - Валентина Костьо та Світлана Кедик із Виноградова. Пісні виконує співак, педагог і  викладач Воловецької ДШМ,  композитор, член Національної ліги композиторів України, лауреат пісенних конкурсів  Ігор Середа.
         В переліку музичних творів альбому 14 пісень, 7 з яких то є лірика кохання: «Бойовому другу», «Война ведь злая штука»,«Коли закінчиться війна», «Лист на війну», «Невірний», «Пароль», «Пізно», «Ти падав у небо», «Фронтові квіти», «Чаша Бога», «Я божеволію», «Я буду з тобою», «Я йду», «Уйду».
Запрошуємо всіх бажаючих у творчий
політ поетичного слова,
в читальну залу
районної бібліотеки для дорослих,
21 березня 2016 року  на 12.00 годину.
Довідки за телефоном   2 - 48 - 73.




  



Немає коментарів:

Дописати коментар