СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

пʼятницю, 11 березня 2016 р.

ЛІТЕРАТУРНА ГОДИНА "ШЕВЧЕНКОВЕ СЛОВО У ВІКАХ НЕ СТАРІЄ"


         9 березня 2016 року у Нижньоворітській сільській бібліотеці Воловецького району відбулась літературна година "Шевченкове слово у віках не старіє" приурочена до 202-річчя від дня народження Тараса Шевченка. До сільської бібліотеки завітали учні 4 класу Нижньоворітської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Завідувач бібліотеки Гаринець Г.В. відкрила літературну годину, яка наголосила що Тарас Шевченко це геній всіх часів та народів. Разом з бібліотекарем Рябінчак М.В. розповіли учням про дитинство Т.Шевченка і мандрували сторінками життя та творчості поета. Учні активно відповідали на запитання вікторини " Що я знаю про Шевченка". 

             Провели поетичний марафон у читальному залі:"Слухайте голос безсмертного Тараса Шевченка", під час якого запрошували учнів прочитати декілька рядків з безсмертних творів поета. Натхненно і виразно читали вірші світового генія, неперевершеного майстра слова Т.Г. Шевченка такі учні: Понзель В., Мадяр М., Ковач В., Вознюк Х.


       Весь життєвий і творчий шлях Великого Кобзаря вчить і надихає нас любити свою Вітчизну,безкорисливо служити їй, берегти та розвивати українське слово, пісню, традиції. Адже саме він дарував вічність українському слову, передбачив наше майбутнє, його "Кобзар" для українців - як Євангеліє.
           Бібліотекарі побажали учням гарних успіхів у навчанні, любові та поваги до ближнього та пригостили учнів солодощами.







Немає коментарів:

Дописати коментар