СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

середу, 30 вересня 2015 р.

ЦЕЙ ДИВОСВІТ - БІБЛІОТЕКА


Бібліотеки – один з інструментів нашої цивілізації, який доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань. Віддаючи данину поваги бібліотечному руху в незалежній Україні, 14-го травня 1998-го року Президентом України було підписано Указ № 471/98 про щорічне святкування Всеукраїнського дня бібліотек. В Україні він відзначається 30-го вересня.
Напередодні професійного свята працівники книгозбірень району зібралися на урочисте свято в читальному залі районної бібліотеки для дорослих. Керуючий справами апарату РДА В. І. Повідайчик та завідуюча відділом культури і туризму РДА В. Ю. Хміль приєдналися до привітань на адресу всіх працівників книгозбірень – безцінного осередка нашого людського досвіду і знань.


– За своїм природним призначенням бібліотеки є потужним знаряддям демократії, гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. Доносячи до людей увесь спектр різноманітних інформаційних потоків і державотворчих ідей, розкриваючи реальну картину світу, бібліотекарі сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадських якостей і патріотичної свідомості населення. Від щирого серця вітаю вас із Всеукраїнським днем бібліотек і бажаю успіхів у вашій благородній просвітницькій справі. Міцного здоров’я, щастя та благополуччя вам і вашим родинам, – вітав усіх винуватців свята В. І. Повідайчик. Грамотою райдержадміністрації відзначив роботу завідуючої районної бібліотеки для дітей Г. М. Созанської.
– Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. Зичимо вам щастя, радості, щирих і добрих посмішок, шани і поваги читачів, – зазначила В. Ю. Хміль та відзначила грамотами кращих працівників Г. І. Ковач та Н. М. Приймич.
Цікавими та емоційними виступами продовжили захід ведучі Л. О. Фельбаба та Г. М. Созанська. Поетичні рядки книзі присвятила учениця Воловецької ЗОШ Тетяна Лукачко. Співочим виступом ривітав гостей свята Іван Мадяр. Розвеселили працівниць книгозбірень імпровізованою сценкою баби Палажки та баби Параски, героїнь творів І. Нечуя-Левицького.
30 вересня у районній бібліотеці відбувся День відкритих дверей, екскурсія до районного історико-краєзнавчого музею та флеш-моб.



Керуючий справами апарату РДА В. І. Повідайчик та завідуюча відділом культури і туризму РДА В. Ю. Хміль  вітають працівників книгозбірень з їх професійним святом
 Керуючий справами апарату РДА В. І. Повідайчик  вручає грамоту Воловецької РДА завідувачці районною бібліотекою для дітей Созанській  Г.М.
 Вітання від начальника відділу культури і туризму Воловецької РДА В.Ю.Хміль


Веселили на святі всіх присутніх одвічні  баба Палажки та баба Параски,



Немає коментарів:

Дописати коментар