СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

пʼятницю, 27 березня 2015 р.

«КІНОДРОМ» В РАЙОННІЙ БІБЛІОТЕЦІ

    26 березня Воловецька районна бібліотека вже вдруге зібрала молодь для обговорення питань планування сім’ї та небажаної вагітності  на «Кінодромі» у рамках проекту «Майбутнє варто планувати».  Мета заходу  -   інформування молоді про збереження   репродуктивного здоров’я молоді та жінок.
         Про проблеми небажаної вагітності та небезпеку абортів і його наслідки для організму розповідала акушер-гінеколог Н.І.Йосипчук.


      Про ставлення релігії до  проблеми аборту розказала  завідуюча Воловецькою районною бібліотекою для дорослих Надія Іванівна Роман. Захід під назвою «Здоров’я жінок України» має на меті розказати про жіноче репродуктивне здоров’я, про можливі захворювання й інфекції. Адже останнім часом в Україні спостерігається різке зростання кількості захворювань, переданих статевим шляхом, особливо серед молоді. Через відсутність достовірної інформації багато людей думають, що небезпека зараження під час випадкового статевого акту перебільшена. А здоров’я жінки, майбутньої мами, перш за все має бути цінністю кожної людини, яка прагне бути здоровою, народжувати повноцінних дітей, тому на нашу думку людина має отримати правильну інформацію.
         Тема аборту була висвітлена у художньому фільмі – «Джуно», та ролик про зачаття життя. Перегляд фільму дуже сподобався присутнім. Багато питань було задано лікарю-акушеру про методи контрацепції.
         Після перегляду фільму молодь ділилася враженнями від побаченого та почутого за традиційним солодким столом та чаєм.


 Користувачі знайомляться з книжковою виставкою "Сім'я. Родина. Рід" або "Плануй своє майбутнє"










Немає коментарів:

Дописати коментар