СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

середу, 5 червня 2013 р.

СВЯТО "І ХАЙ ЩАСЛИВІ БУДУТЬ ДІТИ!" (ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ)

У кожного присутнього на цьому святі були тільки думки про дітей, про їх щастя, радість, безпеку і т.д. Міжнародний День захисту дітей – це добрий привід замислитися над проблемами малят, підлітків, і тих, хто наближається до межі, за якою дорослість. Адже цей день стосується життя і тих, хто ще грається в пісочниці, і тих, хто готується до нового життя, переступаючи шкільний поріг.
Цей день покликаний нагадати суспільству про необхідність дотримання та поваги прав дитини, боротьби з експлуатацією дитячої праці, прав дитини на освіту, дозвілля і захист від фізичного та психологічного насилля, до проблем охорони здоров’я. Вони - наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від дорослих залежить яке буде становлення наших дітей, як складеться їхня долі. Пам’ятати про це ми повинні не тільки у це свято, а й повсякчас. Сьогодні нашим першочерговим завданням є забезпечення належних умов для того, щоб кожна дитина росла здоровою та щасливою, мала можливість розвивати свої інтереси та здібності, отримала належну освіту й виховання.


Свято організували працівники Воловецької бібліотеки для дітей у актовому залі Воловецької ЗОШ І-ІІ ст. для дітей, які відвідують табір «Струмочок».
Працівники бібліотеки прикрасили святково залу повітряними кульками, книжковою виставкою та малюнками по темі «Я маю право …», наочними кольоровими посібниками, які залюбки розглядали дітки, вчителі, батьки.
Ведучі Созанська Г.М. та Мадяр С.О. привітно привітали присутніх та розпочали свято. Презентували відео показ за допомогою слайдів з презентації, в яких вказувалися основі права дитини, кожне з яких дітки читали, а ведучі залюбки їм пояснювали.
Провели «Казкову правову вікторину» і на прикладі героїв відомих казок, які з’являлися на великому екрані, дітки роз'яснювали, які права дитини були порушені.
Але на святі йшла мова не тільки про права дітей, але й про їхні обов’язки, про які детально розповіла гостя свята Мадяр Наталія Вас., спеціаліст відділу юстиції у Воловецькому районі.
Працівники бібліотеки підготували пам’ятки для батьків «10 заповідей батькам», «Знайомтесь, мої права!», які вручили діткам та присутнім на святі, а Н.В.Мадяр пригощала їх солодощами. Після чого всі учасники свята святково пройшлися вулицею Воловця (флеш-моб) з плакатом «Я маю право…», кульками та вигуками про їхні права.
                  Спеціаліст відділу юстиції у Воловецькому районі Мадяр Н.В. - гостя свята
             Бібліотекарі райбібліотеки для дітей  з батьками та учнями на святі  до Дня захисту дітей
                   Ведучі свята "І хай щасливі будуть діти!" Г.М.Созанська та С.О.Мадяр


 Книжкову  виставку  та малюнки  по темі «Я маю право …», посібники  залюбки розглядали дітки, вчителі, батьки.
 Фото на згадку з вчителями, бібліотекарями та гостею свята Мадяр Наталією    Василівною, спеціалістом відділу юстиції у Воловецькому районі
                                                                     Юна піаністка



                              Святкова хода вулицями Воловця (флеш-моб) з плакатом "Я маю право...",
                                                  кульками та кигуками про їхні права
                                                   
 Дозвілля та розваги у райбібліотеці для дітей "За вікном дощ та вітер, в бібліотеці    сміх та веселощі" із зав. бібліотекою  для дітей Созанською Г.М.

                                 Кращі художники з своїми малюнками

Немає коментарів:

Дописати коментар