СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

вівторок, 26 листопада 2019 р.

ВЧИМОСЯ ТВОРИТИ ДОБРО

                 

          Щороку,  3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Цей день було  спрямовано  на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя.


         Ось і цьогоріч, 26 листопада,  в читальній залі  районної бібліотеки для дорослих відбулася година милосердя «Вчимося разом творити добро!». Батьки дітей-інвалідів  зустрілися  з фахівцями із соціальної  роботи Воловецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Пазюк Н.М., , Вербещук Н,М., Кремінь Г.І. - шкільним психологом Верхньоворітської ЗЗСО І-ІІІ ступенів, а для їхніх дітей працівники Воловецької районної бібліотеки для дорослих підготували ряд  заходів.
         Запрошені  відвідали  народний  історико-краєзнавчий  музей, ознайомилися з реманентом домашнього вжитку.




         Протягом заходу  Надія Роман розповідала учасникам  про те, що доброта і милосердя — два крила на яких тримається людство, це милість людського серця, розуміння, м’якість, співчуття, ніжність. Це не слабкість, а сила, тому що доброта та милосердя властиві людям, які здатні прийти на допомогу. Головним акцентом заходу було те, що ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.
         Для користувачів було підготовлено  перегляд літератури «Книга добра», серед яких  була книга Стіва Джобса,    яка зацікавила    присутніх та була видана в користування.









         За співпраці викладачів Воловецької ДШМ Ляшенко Н.В. та Григи М.В. (клас образотворчого мистецтва), Лопіт Л.О. - керівника гуртка ЦПРДТ було проведено майстер - класи : аплікації, малювання, ліпки соленого тіста, та майстер - клас по вишиванню. 














































               Свою роботу «Ангела» Сличко Любомир залишив, щоб передати   в АТО.

         По закінченню години милосердя  дітям було організовано чаювання з  цукерками та печивом, вручено пам’ятні подаруночки з буклетом від Воловецької районної бібліотеки «Добро врятує світ!». П’ять дітей стали користувачами бібліотеки. 

Подарунки
           















         Воловецька районна бібліотека  висловлює щиру подяку всім учасникам заходу за  активну життєву позицію, небайдужість, вміння йти на зустріч один одному та долати перешкоди.

         Даруйте добро і воно повернеться до вас сторицею!  «Добро починається з тебе»!



Немає коментарів:

Дописати коментар