СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

вівторок, 17 лютого 2015 р.

Насолодилися, закохалися по-Воловецький !

                «Солодкий динь або любов по-Воловецький - це ще один прекрасний привід романтично провести вікенд, наповнити його особливою атмосферою. І цю особливу атмосферу створили для своїх користувачів бібліотечні працівники, разом з Благодійним фондом «Центр громадських ініціатив»  у рамках проекту «Майбутнє варто планувати».
         13 лютого гостинно зустріла всіх закоханих і не закоханих Воловецька районна бібліотека для дорослих .Захід виявився цікавим тим, що на ньому були присутні різні вікові  категорії. Одна із цілей програми «Здоров’я жінок України», в якій бере участь Воловецька бібліотека, це підвищити поінформованість молоді та акцентувати увагу молодих людей на важливості планування та репродуктивного здоров’я. Учасники дійства мали змогу отримати нові знання в галузі психології, сексуальності та кохання. На відверті теми з учасниками ділились лікар акушер-гінеколог Воловецькоїї центральної лікарні Йосипчук Н.І., Щобак Г.М, психолог В.М.Бабець та священник о.Роман Глюдзик.   Романтичного настрою додавав Етно-колектив «Тільний жеб» у складі Ігоря Середи, Миколи Лозана, Олександра Кочана.Соло на гітарі виконував Тимкович Ю.Ф.


         В читальній залі від любові до користувачів розквітло «дерево кохання», з якого, зриваючи валентинки,  користувачі отримали частинку бібліотечного серця з щирими вітаннями. Бажаючим бібліотечні працівники допомагали написати романтичного листа,  або креативно освідчитись в коханні. Протягом  всього  вечора була розгорнута книжкова виставка «Чари солодкого кохання », відбулись вікторини з корисними та актуальними по темі призами. Кохання- солодке почуття ... завдяки якому на вечорі було обрано «Найсолодшу пару».
         Під час вечора бажаючі мали можливість взяти участь у «бібліоселфі з улюбленою книгою» та отримати фото на згадку.

         У бібліотечній кав’ярні «Кілька рядків до чашки кави » присутні мали можливість поділитися своїми  історіями про кохання, та скуштувати святкового торту у вигляді серця.
         Закохані люди завжди хочуть поділитися своїм щастям з усім світом! На закінчення свята усі учасники провели флеш - моб «Загадай бажання», запустивши  палаючі кульки, щоб  вони своїми вогниками запалили серця тих, хто ще не зустрів своє щастя, а всім, хто кохає, додали  радості і натхнення, добра і надії!



























Немає коментарів:

Дописати коментар