СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

четвер, 30 травня 2013 р.

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ


         У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.
   
         
 Від усього серця вітаємо Вас з теплим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти,  щохвилини, щодня були радісними та щасливими.
           Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Віримо, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо.
           Сьогодні й кожного наступного дня, просимо всіх дорослих, зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі  воловчани виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю нашого селища  та нашої держави.
           Зичимо Вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок,  впевнено дивитись у майбутнє, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

 У світі всі малята —
і хлопчики й дівчата —
повинні право мати
щасливими зростати.
В турботливій країні,
у люблячій родині
мужнітимуть здорові
біляві й чорноброві.
Бо очі карі й сірі
у злагоді та мирі
не плачуть, а сміються,
що «дітками» зовуться.
  Лікар, письменник і просто мудра людина, Діпак Чопра, одного разу дав пораду батькам: «Єдина порада – будьте хорошим прикладом. І не тисніть, і не викликайте у дітей почуття провини. Скажіть їм, що вони є подарунком від всесвіту – ось що таке діти. Вони не є Вашою власністю – Ви тільки тимчасові наглядачі».

Бажаємо  всім вам безмежного терпіння, любові та мудрості у стосунках з нашими дітками!
                                         Районна бібліотека для дорослих ,
                                         Районна бібліотека для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар