СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

пʼятницю, 21 лютого 2020 р.

День професійного спілкування

"Бібліотека - осередок культури та територія спілкування."

     21 лютого у Воловецькій районній бібліотеці для дорослих пройшов день професійного спілкування працівників бібліотечної системи Волоеччини. Зустріч стала нагодою для обговорення підсумків – аналізу роботи бібліотек району за 2019р, та пріорітетні напрямки роботи на 2020р. Були визначені питання, на які слід першочергово звернути увагу задля покращення роботи бібліотек, та намічено шляхи подолання недоліків. Крім того, присутні отримали методичні поради, щодо створення соціальних мереж, електронних адрес бібліотечних установ, як засіб реклами бібліотечної діяльності району.


     В невимушеній обстановці відбувся професійний діалог «Кроки до читацької прихильності», в ході якого бібліотекарі обговорили сучасні методи задля поліпшення становища бібліотек у громаді та які форми популяризації книги і бібліотеки допоможуть досягти збільшення читацької аудиторії.
    Також акцентували увагу на участі сільських книгозбірень у ІІ-етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання " Книгоманія 2020", який буде проходити 12 березня на базі Воловецької районної бібліотеки. Методичні рекомендації по роботі здітьми надала Созанська Г.М,.
По бібліотечних фондах професійну консультацію надала Гафинець Н.І. - працівник відділу комплектування. 
   Зокрема, по всіх бібліотечних установах району проходить соціологічне вивчення з використанням краєзнавчої літератури, придбаної за кошти обласних програм.



















Немає коментарів:

Дописати коментар