СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

середу, 22 січня 2020 р.

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

                 22 січня щороку в цей день український народ із вдячністю згадує тих героїв, які словом і багнетом намагалися відродити незалежну соборну українську державу. Саме 22 січня 101 років тому було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської  Народної  Республіки.
         Патріотичне виховання є одним з пріоритетних напрямків  роботи бібліотек Воловеччини.


         З цієї нагоди у Воловецькій ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася історична година «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг».
         Відкрили масовий захід працівники районних бібліотек. Продовжив історичну годину вчитель історії Воловецької ЗЗСО В.В.Зенинець.Учні  подивилися відео «На шляху до Соборності».
         На історичну годину було запрошено Козик Я.Ю. - завідувач шкільною бібліотекою, Мадяр Н.В. - головний спеціаліст Воловецького бюро правової допомоги, Чекета В.В.- практикант Одеської юридичної академії.









         Для шанувальників історії України в читальній залі районної бібліотеки експонується патріотична книжкова-ілюстративна  виставка «Одна єдина соборна Україна».



         В бібліотечних установах району також пройшли масові заходи, присвячені Дню Соборності України та Дню Злуки УНР та ЗУНР.

Немає коментарів:

Дописати коментар