СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

середу, 23 січня 2019 р.

100-РІЧЧЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

         Швидко спливає час бурхливого сучасного життя. Змінюється політична карта світу, знову стає вартісним те, що вважалося пережитком минулого.
         Цього року Україна святкує знамений ювілей - 100-річчя Соборності України, свято, яке встановлене на честь проголошення першої незалежності та Акту Злуки УНР та ЗУНР.
         Сьогодні, як ніколи, відчувається, що дуже довго Україна була поділена на дві частини. Але ми - єдиний народ, який має одну соборну державу. Територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною.
 Лише в єдності дій та соборності душ можна досягти величної мети – економічно й духовно багатої, вільної й демократичної держави, якою пишатимуться наші нащадки. Давайте працювати на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, соборності, державності.


         З нагоди святкування Дня Соборності України  22 січня 2019 року в читальній залі районної бібліотеки для дорослих відбулося історико - літературне свято, присвячене 100-річчю Соборності України за участі начальника відділу організаційної роботи, управління персоналом та інформаційної діяльності апарату РДА   Порохнавця О.В., вчителя історії Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.,  учнів Верхноьоворітської  та Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст. , начальників відділів апарату РДА, викладачів та учнів Воловецької ДШМ, користувачів бібліотеки.



 Танець у виконанні учнів Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.



 Привітання з Днем Соборності у виконанні учнів Верхньоворітської 
ЗОШ І-ІІІ ст.

 Співає Ломага Катерина (клас викладача Фур М.Ю.). Пісня "Моя сорочка вишиванка".


 Ведуча свята Н.І.Роман
 Виступає вчитель історії Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст. Беца Надія Павлівна.

 Співають викладачі вокального відділу Воловецької ДШМ Фур М.Ю. та Уліганець Л.М. Виконують пісню "Україна".


 Біля виставки, присвяченої 100-річчю Соборності України.
 Фото на пам'ять
Найменші учасники свята біля виставки робіт викладача 
Воловецької ДШМ М.Григи "Намалюю Україну".

Немає коментарів:

Дописати коментар