СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

четвер, 22 листопада 2018 р.

Народний історико - краєзнавчий музей відсвяткує свій ювілей!

      

      З нагоди святкування   20-ї річниці  народного історико - краєзнавчого музею, що діє при Воловецькій районній бібліотеці для дорослих, запрошуємо на День відкритих дверей 27 листопада 2018 року.
До ваших послуг :
         речі домашнього вжитку, одяг, господарський реманент, біля 4,2 тис. фотографій, 7,2 тис. документів, що знайомлять відвідувачів з історією Воловеччини, життям і побутом краян, культурою, мистецьким надбанням, 46 рукописних альбомів. Тематика досить різноманітна – це історія сіл, підприємств, організацій, історія освіти, охорони здоров’я, культури, біографії видатних людей району, записи фольклору, зібрання народних пісень, коломийок, переказів легенд тощо.


         Серед рідкісних і цінних книг, що зберігаються в районному історико - краєзнавчому музеї  є друкована продукція 20-30-х років минулого століття – це читанка А.Волошина, календарі  товариства «Просвіта», господарські календарі та періодичні видання тих років та багато іншого.

         Тож, відвідайте музей і ви матимете можливість почерпнути багато цікавого і прекрасного, пройнятися бажанням більше дізнатися про відомих і невідомих, знаних і незнаних наших земляків, що жили і живуть на отчій землі - від роду  до роду.

















Немає коментарів:

Дописати коментар