СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

пʼятницю, 9 листопада 2018 р.

ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

       Колектив Воловецької районної бібліотеки для дорослих щиро вітає з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!
         Саме завдяки  працівникам культури наш народ має культурні цінності, що  кропітко та ретельно зберігаються, передаючи їх від пращурів до нащадків. Заслуга в тому, що українська культура і досі має характерні особливості, неповторну самобутність, специфічний колорит, які можна впізнати з тисяч інших. Окрім унікальної просвітницької місії працівники культури  є носіями культурно-мистецького потенціалу нашої країни, таланти допомагають примножувати духовність та сприяють об'єднанню суспільства.


         Мистецтво завжди покращує настрій та налаштовує на творчу хвилю. Без  працівників культури  не обходиться жодне свято. Тож не зважаючи на будь-які негаразди у суспільному чи особистому житті, залишайтесь вірними своїй справі.

         Від усієї душі бажаємо Всім теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійснюються всі життєві плани, надії і мрії, а кожен день життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар