СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Всеукраїнський день бібліотек 

       Бібліотечне покликання... Це коли частиною твого життя стають люди та книги. Коли радо зустрічаєш читача, пропонуєш йому літературу, просто поговориш, вислухаєш людину і ...пам’ятаєш своїх читачів.
       30 вересня в Україні традиційно відзначають Всеукраїнський день бібліотек, що свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.






В залі Воловецької районної бібліотеки для дорослих відбулися урочистості з нагоди відзначення  Всеукраїнського Дня бібліотек. Присутніх зі святом привітали: начальник відділу кукультури і туризму Воловецької РДА В.Ю. Хміль, завідуюча районною бібліотекою Н.І. Роман, голова профспілки бібліотечних працівників Л.О.Фельбаба.





     За високі досягнення у професійній діяльності, впровадження інноваційних форм у роботі, успішну реалізацію заходів, спрямованих на підвищення престижу професії бібліотекаря та з нагоди Всеукраїнського  Дня бібліотек грамотою управління культури Закарпатської ОДА нагороджено: методиста районної бібліотеки Л.Фельбаба . За сумлінну працю, та впровадження інноваційних форм бібліотечної роботи з громадою села, було нагороджено відзнакою завідувачку с. Задільське Марину Михайлівну Малильо.


Під час заходу було проведено анкетування бібліотечних працівників «Лідер з книжкового міста». 






Найактивніші  користувачів районної бібліотеки також отримали вітання та солодощі.

Було оформлено тематичну книжкову виставку з поєднанням осіннніх дарів природи. "Бібліотека. Книга. Молодість." Та оформлена фотозона під назвою "Я + книга - Любов"


Фото на память про святкову зустріч...))


Немає коментарів:

Дописати коментар