СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

пʼятницю, 23 червня 2017 р.

«Display-кросинг«МРІЙ! ЧИТАЙ! МАНДРУЙ!»

                     Воловецька центральна районна  бібліотека прийняла естафету від бібліотекарів України, ставши однієї із 147 учасниць загальноукраїнського проекту «Display-кросинг - 2017». Ініціатором цього проекту виступила Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації. За рішенням Генеральної Асамблеї ООН проголошено 2017 рік Міжнародним роком сталого туризму. Цьогорічну виставку проекту «Display-кросинг- 2017» УБА пов’язала з туризмом, яка буде подорожувати всією Україною.
         Мета цьогорічної виставки-подорожі «Мрій! Читай! Мандруй!» популяризувати художню, науково-пізнавальну літературу про подорожі, туризм, розповісти на всю Україну про свій рідний край а також про важливість взаєморозуміння між народами; викликати інтерес і повагу до культури інших країн.
         Виставка проекту «Display-кросинг- 2017» «Мрій! Читай! Мандруй!» буде діяти у бібліотеці з 26 червня  по 02 липня 2017 року за такими розділами:


 - Бібліотечні мандри з героями книг;
 - Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах;
 - Спогади та враження.
         Запрошуємо всіх користувачів бібліотеки, любителів туризму, цікавих подорожей до нашої книгозбірні, відвідати виставку, яка розгорнута в читальній залі районної бібліотеки для дорослих!!!







Немає коментарів:

Дописати коментар