СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

середу, 8 лютого 2017 р.

БІБЛІОКАВ'ЯРНЯ

              В умовах конкуренції  книг з електронними засобами масової інформації, створення незвичної  та затишної зони комфорту в бібліотеці стало одним із головних завдань для залучення мешканців Воловця до читання.

        Саме тому в читальній  залі районної бібліотеки для дорослих створено невеликий імпровізований майданчик , який створює атмосферу кав*ярні, але дещо незвичної , бо це «Бібліокав*ярня». І якщо ви все ж таки вирішили розпочати свій ранок з відвідування нашої «Бібліокав*ярні», то не пожалкуєте, бо бібліотекарі зустрінуть вас привітно і доброзичливо зі свіжою пресою, цікавою книгою та чашкою ароматної кави або чаю. «Бібліокав*ярня» - не просто бібліотека, це справжній скарб!


        Інколи ми, бібліотекарі, спостерігаємо, що, незважаючи на актуальність матеріалів, які розміщені на книжкових виставках, полицях читачі торкаються тих тем, проблем, які представлені на цих книжкових виставках і не тільки.


        Це вказує на необхідність інноваційного , неформального та індивідуального підходу в обслуговуванні користувачів. Бібліотека намагається реалізувати цю функцію в різноманітних формах обслуговування користувачів і «Бібліокав*ярня» тому приклад.
            «Бібліокав*ярня» працюватиме протягом всього зимового періоду в читальній  залі Воловецької районної бібліотеки.
Тож чекаємо на Вас.


Немає коментарів:

Дописати коментар