СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

середу, 18 травня 2016 р.

«Закарпатські діалоги» у Воловці

             13 травня 2016 року в читальній залі Воловецької районної бібліотеки у рамках третього етапу проекту відбулася зустріч творчої інтелігенції Воловеччини з відомими письменниками. В смт. Воловець приїхали Андрій Курков (м. Київ),  Михайло Рошко (м. Ужгород), Банде Шолтес (м. Ужгород), Сергій Федака (м.Ужгород). Тема діалогу – «Людина між політикою і культурою». Зустріч виявилася надзвичайно цікавою і учасники мали змогу поспілкуватися з відомими письменниками, взяти книги авторів з автографами і сфотографуватись з ними.
         Як наголосив ініціатор акції Андрій Курков, на сьогодні в суспільстві важливо вести дискусії на теми, які стосуються всіх, тому що вони стосуються нашої держави, зокрема  військового конфлікту на Сході.


         На зустріч з письменниками прийшли  начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату Воловецької РДА О.В.Порохнавець, начальник відділу культури Воловецької РДА В.Ю.Хміль, начальник освіти Воловецької РДА Н.П.Шутка, поетеса, логопед М.В.Волошин, учасники АТО - Віктор Сличко, Валерій Солкуп, Іван Панасович.
         Письменники відвідали музей і були в захваті від планшету - тийки (саморобний зошит) та багатьох інших речей.

         Магдалина Волошин поділилася враженнями від спілкування з письменниками : “Зустріч із видатною надзвичайно харизматичною людиною, Андрієм Курковим, відбулась! Маса задоволень від спілкування з цією талановитою людиною. Прекрасно володіє українською мовою (доречі володіє 11 мовами, у т. ч. японською!!!), людина з українською громадянською позицією, яка побувала у багатьох країнах світу. Хай заздрять ті, хто не прийшов на зустріч!!!”

























Немає коментарів:

Дописати коментар