СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

вівторок, 25 серпня 2015 р.

СВЯТКУВАННЯ 24-ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

                Нові часи, нові завдання, нові вимоги… Незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі. Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні.
               Незалежність нашої держави стала реальністю. Проте, нелегка боротьба за національну культуру, за українську мову, а відтак і за державу – ще попереду, яку продовжувати і будувати нам з вами.
            З нагоди дня святкування 24-ї річниці незалежності України  у Воловецькій районній  бібліотеці  відбулось ряд  масових заходів "Краю милий, моя Україно".
            Зранку до бібліотеки завітали маленькі користувачі районної бібліотеки для дітей, які виготовляли вітальні листівки та стрічки для  учасників АТО. 













Об 11.00 год. відбулася вулична акція, під час якої діти пройшлися вулицями Воловця, запрошуючи перехожих на  зустріч з учасниками АТО  "Краю милий, моя Україно".




 О 13.00 год. пройшов майстер-клас по плетінню маскувальної сітки для учасників АТО, який провів працівник ЦПРДТ Рудейчук В.В.














Зав'язування стрічок на маскувальну сітку













Учасники зустрічі мали можливість ознайомитися з книжковою виставкою "Велична і свята  моя рідна Україна" (читальна зала) та "Герої твої, Україно", присвячена учасникам АТО


Виступає учасник АТО Кочан С.С. та вручення листівок і стрічок
 учасникам АТО

Юна поетеса  Лукачко Тетяна читає  свій вірш
"Про Україну"
Учасники масового заходу




Фото на пам'ять з учасниками АТО


Немає коментарів:

Дописати коментар