СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

четвер, 30 квітня 2015 р.

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні користувачі та колеги!
         Запрошуємо вас взяти участь у Всеукаїнській акції «Бібліотека українського воїна».
        Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна» ініційована Міністерством культури України для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців.
       Мета акції: сприяння морально-психологічному забезпеченню бойової і мобілізаційної готовності військ, патріотичному  вихованню у Збройних Силах України, підвищенню освітнього рівня військовослужбовців, організації їх змістовного дозвілля.  
Важливою складовою високого рівня бойової і мобілізаційної готовності військ є морально-психологічний стан військовослужбовців, що забезпечується патріотичним вихованням, підвищенням освітнього рівня військовослужбовців, організацією їх змістовного дозвілля.
       Тому заохочення читання у Збройних Силах України сприятиме  формуванню  високодуховної та моральної особистості українського воїна.
        Давайте не будемо байдужими та залишатися в стороні від подій, які сьогодні проходять в нашій державі. Наші захисники потребують уваги і підтримки. Допомога в створенні Бібліотеки Українського солдата – це  невелика справа, яку кожен із нас може зробити саме для них.
        Хід акції буде висвітлюватись на сайті бібліотеки та на офіційному сайті сторінки в соц. мережі Facebook. Приносьте книги до Воловецької центральної районної бібліотеки для дорослих за адресою: смт. Воловець, вул. Фабрична, 2, тел. 22-8-70.

Адміністрація бібліотеки


Немає коментарів:

Дописати коментар