СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

четвер, 26 лютого 2015 р.

ПІДСУМКОВА НАРАДА ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ РАЙОНУ

     Культура поряд із освітою відіграє ключову роль у формуванні державотворчих цінностей суспільства та його ідентичності. Саме культура визначає, як суспільство мислить, діє та бачить своє майбутнє. Тому працівники галузі повинні працювати так, щоб нашу професію не лише поважали, а розуміли її важливість та значимість
         24 лютого 2015 року у Воловецькому  Районному будинку культури відбулася підсумкова нарада працівників культури району. В її роботі взяли участь  начальник управління культури облдержадміністрації Ю.Ф. Глеба, т.в.о. Воловецької РДА О.О.Ціник, начальник районного відділу культури і туризму Воловецької РДА В.Ю.Хміль. На нараду було запрошено працівників клубних та бібліотечних закладів району, директорів Воловецької  ДШМ та Нижньоворітської музичної школи.


         Про роботу закладів культури району,  здобутки та проблеми у 2014 році та  основні завдання, які стоять перед галуззю у 2015 році    виступила  начальник відділу культури Воловецької  РДА  В.Ю. Хміль.
         Бібліотеки  стали основним інформаційним центром, а з впровадженням Інтернету користувачів  бібліотек помітно збільшилось.  Про роботу бібліотечних установ району виступила завідувачка районною бібліотекою Н.І. Роман.
         Після наради т.в.о. голови райдержадміністрації О.О.Ціник відвідав бібліотеку, районний історико - краєзнавчий музей, що діє на базі бібліотеки та мав розмову з  працівниками.
                                             

                                        Виступає начальник відділу культури  В.Ю.Хміль
                                     Завідувачка Воловецькою райбібліотекою Н.І.Роман
                              Начальник обласного управління культури Закарпатської ОДА
                                                                         Ю.Ф.Глеба
                          Т.в.о. голови Воловецької райдержадміністрації О.О.Ціник  виступає перед                                                                                  працівниками району
                                        

                

Немає коментарів:

Дописати коментар