СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

пʼятницю, 20 червня 2014 р.

1ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

 Початок літа – щасливі діти







Що ж для всіх нас є діти? Це саме прекрасне, що дарує нам доля та Господь Бог кожної жінці, родині, суспільству в цілому. Дивлячись в очі малечі ми, дорослі, хочемо її приголубити, оберігати від негативних впливів на неї, забезпечити якісною освітою, вихованням, матеріально та духовно підтримувати в будь якій ситуації. Адже, саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. І дитяча посмішка є найдорожчою за всяке багатство, яка тішить всіх і робить щасливим наше буття. В цьому і є зміст нашого життя!
І от настали довгоочікувані канікули, які дітки чекали з нетерпінням. І бібліотекарі Халус Г.С., Мадяр С.О. Воловецької районної бібліотеки для дітей запросили наших користувачів молодшого шкільного віку не для того щоб вибрати книжечку чи взяти дещо почитати на літо, а весело, корисно провести час в бібліотеці. Під час канікул діти хочуть на деякий час відпочити від навчального процесу.
А на початку літа, а саме 1 червня в Україні і не тільки, відзначається День захисту дітей. І щоб відзначити важливість цього дня для дитини розважально-ігрова програма «Початок літа – щасливі діти» чекала дітей саме в бібліотеці. До нас завітали учні Воловецької початкової школи під керівництвом вихователя групи продовженого дня Тербан М.Ю.
Дітки мали змогу пограти в різні ігри – це були і шашки, і настільні ігри, складування пазлів та кубиків, гра «Пінг бол», «Боулінг»  і т.д.
Справжньою помічницею стала для нас наша віддана користувачка Лопіт Сніжана, яка для діток підготувала різноманітні загадки про тварин, рослин. Попередньо учнів було поділено на 2 команди: хлопчики та дівчата, капітанами яких були Пасічник Олександр та Яворська Ольга.
В такому ж складі команд пройшла не менш цікава мімічна гра «Впізнай професію». По черзі кожен учасник з команди витягував клаптик паперу, на якому написано ту чи іншу професію. Дитина не кажучи ні слова, використовуючи тільки рухи свого тіла, «показувала» своїй команді прочитане на аркуші. Вміло було показано такі професії як пожежник - Тербаном Максимом, фотограф - Митровичем Артемом, художник –Мадяром Іваном, міліціонер, хореограф та багато цікавих професій – рештою учасників гри.
В результаті командних ігор перемогла дружба. Адже ми намагаємося, щоб діти жили в дружбі, злагоді та мирі!

                                                                   


Немає коментарів:

Дописати коментар