СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

пʼятницю, 16 листопада 2012 р.

ПРОБНЕ ЗНО 2013 РОКУ



Реєстрація на пробне ЗНО 2013 року триває

з 1 листопада 2012 року

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень - це добровільне тестування осіб, які мають намір ознайомитися з процедурою проведення ЗНО у 2013 році.
Проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти. Головна мета проведення пробного тестування - відтворення умов та техноглогії проведення ЗНО-2013 для психологічної підготовки майбутніх абітурієнтів до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Оскільки метою пробного ЗНО є ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, воно буде проведено з дотриманням процедур і технології проведення ЗНО в 2013 році. Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться тільки для зареєстрованих на нього осіб.


Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться на платній основі. Вартість пробного ЗНО з одного предмета складає 89 грн.


Учасники пробного ЗНО зможуть скласти тести з одного чи двох предметів на вибір. Пробне тестування проводиться 23 та 31 березня 2013 року. Учасник зможе взяти участь тільки в одному із запропонованих в той чи інший день тестувань. Реєстрація на пробне незалежне оцінювання здійснюється тільки в онлайн режимі на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (вибір регіонального центру залежить від місця проживання учасника).


Графік проведення пробного тестування: - 23 березня 2013 року -
українська мова та література, біологія, фізика, російська мова, всесвітня історія, одна з іноземних мов: англійська, німецька, французька або іспанська (за вибором);

- 30 березня 2013 року -математика, історія України, хімія, географія, світова література..


1 коментар:

  1. Коли пишете статтю. Натисніть у самому верху
    "Нова публікація", а ви натискаєте олівець і редагуєте готові статті,стираючи їх.

    ВідповістиВидалити