СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

вівторок, 18 грудня 2012 р.

"Дари св. Миколая"







15 березня 2012 року відбулося урочисте зібрання на тему : «Карпатська Україна - яскрава і трагічна сторінка української держави».


З розповідями про історичні події та участь героїв-земляків у творенні Карпатської України виступили: перший заступник голови РДА Лопіт І.І. , методист районного відділу освіти РДА Годованець В.А., вчитель історії Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст. Зенинець В.В., вчитель історії Н.Ворітської школи-інтернату Конепуд В.В., завідувачки
сільськими книгозбірнями сіл В.Ворота Попелич Л.В., Лази Халус М.М.


Присутні в залі мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Велич і трагедія Карпатської України» та послухати вірші В.Пішка «І вовіки віків» та поезію М.Середи «Цвіт шовкової косиці», присвячені борцям за Карпатську Україну, а саме, Василю Ігнасю та Івану Грига.








ДАРИ СВ. МИКОЛАЯ

Саме під такою назвою відбувся масовий захід до  гарного, доброго, світлого свята – дня Св. Миколая в бібліотеці для дітей в смт. Воловець. Організували це дійство працівники дитячої бібліотеки для дітей спільно з батьками 5-А класу ЗОШ та класним керівником Г.М. Хміль.
Розпочалося свято з переказів легенд та історій виникнення святкування цього свята, які залюбки розказувала завідуюча дитячою бібліотекою Созанська Г.М. Також діти відгадували загадки про Миколая.
Але основною подією свята була сценка, яку розіграли самі учні та наші активні читачі бібліотеки. Тут вони проявили свої творчі та акторські здібності, у ролі ведучої - Валерія Брецко, Миколая – Парфенюк Віктор, Ангела – Сличко Георгій, Чортика – Комар Іван, інші дітки розповідали віршики та молитви до св. Миколая, співали пісню під музичний супровід «Ой, хто, хто Миколая любить», це були: Щербей Тетяна, Могіш Валентин, Чекета Анастасія, Грицина Максим, Волошин Ірина. Шекмар Аліна, Гук Діана,  Щербей Руслана, Бетлянин Юлія, Русин Василь, Брунцвик Валерія та ін.
На завершення свята діти отримали подарунки від св. Миколая, які організували батьківський комітет 5 - А класу (солодощі) та Воловецька бібліотека для дітей (інформаційні листівки «Цікаве про Миколая ти знайдеш у нас!!!» та книжкові закладки з логотипом Воловецької дитячої бібліотеки).
Созанська Г.М.
Зав.дит. бібліотекою для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар