СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

пʼятницю, 5 квітня 2019 р.

МЕТОДИЧНИЙ ДЕНЬ З БІБЛІОГРАФІЇ

          Бібліотечні працівники – інформаційні навігатори, від яких залежить освітній та культурний рівень населення. Вони повинні вміти поєднувати традиційні функції бібліотеки та постійно розширювати сферу послуг, запроваджувати нові форми роботи у відповідності з вимогами часу. Розуміючи потребу в підвищенні кваліфікації бібліотечних працівників  на базі Воловецької районної бібліотеки для дорослих був  проведений семінар «Методика систематизації документів за УДК».
         Відкрила семінар завідувачка районною бібліотекою Роман Н.І.., яка ознайомила присутніх з програмою семінару та наголосила на підготовці до атестації.
         В ході семінару відбулися практичні заняття   «Перехід з бібліотечно-бібліографічної класифікації на універсальну десяткову класифікацію», у  рамках якого бібліотекарям були надані консультації по розділам УДК та правилам їх застосування. Присутні отримали не тільки теоретичні, а й практичні навички, систематизуючи документи за системою УДК.
         З консультацією «Бібліотека - центр регіональної інформації як складова соціальної функції бібліотеки» виступила бібліограф районної бібліотеки Ковач М.І.
                         Попереду – багато наполегливої праці щодо реформування системи класифікації у бібліотеках Воловецького району.



















Немає коментарів:

Дописати коментар